LINJE

Hur man vet om man är blockerad på LINE år 2026 (4 sätt)

LINE är en av de mest populära meddelandeapparna, särskilt i Japan, Taiwan, Hongkong och Thailand, och erbjuder användare ett smidigt sätt att hålla kontakten med vänner, familj och kollegor. Men precis som alla andra sociala plattformar ställs användare ibland inför situationer där de misstänker att de har blockerats av någon. Till skillnad från andra meddelandeappar meddelar LINE inte uttryckligen användare när de är blockerade, vilket gör det svårt att bekräfta.

Har du någonsin upplevt att du skickat ett meddelande till någon på LINE men inte fått något svar? Ditt meddelande verkar ignoreras. Kanske har du blivit blockerad av dem på LIME och du har slösat bort mycket tid på att kontakta personen via LINE-meddelanden som aldrig skulle levereras till målenheten. Teoretiskt sett, om ingen berättar sanningen för dig, kommer du aldrig att veta om du är blockerad på LINE på grund av LINEs integritetspolicy. Men du kan fortfarande vidta åtgärder för att utforska sanningen själv.

Att bli blockerad kan vara frustrerande, särskilt om du är osäker på om den andra personen helt enkelt ignorerar dina meddelanden eller medvetet har begränsat kommunikationen. Lyckligtvis finns det flera indirekta metoder för att avgöra om någon har blockerat dig på LINE. Dessa metoder innebär att kontrollera meddelandeleveransstatus, visa profiluppdateringar, skicka klistermärken eller presenter via LINE Store och undersöka gruppchattbeteende. Genom att analysera dessa faktorer kan du få en tydligare uppfattning om någon har blockerat dig.

I den här guiden utforskar vi de mest effektiva sätten att kontrollera om du har blivit blockerad på LINE. Vi guidar dig genom enkla men pålitliga tekniker för att verifiera dina misstankar utan att behöva tillgripa verktyg från tredje part eller bryta mot någon integritetspolicy. Även om det kan vara besvikande att bli blockerad kan det hjälpa dig att förstå tecknen på dem – oavsett om det är att gå vidare eller att ta itu med problemet direkt med personen.

Låt oss dyka in i de viktigaste tecknen och nyckelindikatorerna som avslöjar om du har blivit blockerad på LINE.

Del 1. Hur man vet om man är blockerad på LINE: 4 sätt

1.1 Oläst status för skickade LINE-meddelanden under en längre tid

Statusen ”LÄST LINE” kan avgöra om den andra parten har kontrollerat dina meddelanden eller inte. Vi kan dock inte garantera om det är korrekt eller inte. Med den inbyggda funktionen 3D Touch på iPhone kan man enkelt se LINE-meddelanden genom att klicka på chattrutan och de kommer att bedömas som lästa av LINE. Så personen kan gömma sig för dig snarare än att blockera dig på LINE. Anta att du är blockerad, LINE-meddelandena kommer fortfarande att levereras, men personen kommer aldrig att ta emot dem. Även om du är avblockerad kommer tidigare LINE-meddelanden fortfarande inte att visas.

Hur man vet om man är blockerad på LINE 2020 (4 sätt)

1.2 Gå med i gruppchatten

Även om den här metoden till stor del kan meddela dig om du är blockerad på LINE, är operationslogiken lite komplicerad. Du måste hitta en av dina vänner på LINE, sedan skapa en chattgrupp och lägga till den här vännen och personen som du misstänker har blockerat dig på LINE i den här gruppen. Kontrollera slutligen om numret på hans chattgrupp är 3 (du, din vän och personen som misstänks vara en blockerare). Men efter testning visar den vanligtvis 3 personer, så informationen som tillhandahålls på internet kan vara felaktig.

Hur man vet om man är blockerad på LINE 2020 (4 sätt)

1.3 Skicka klistermärke eller tema på LINE

Den här metoden är ganska enkel och förståelig. För iOS-användare kan dock endast gratis personal skickas på LINE. Så om du inte har ett gratis klistermärke kan du överväga att ge bort ett LINE-tema, men för närvarande kan endast två teman skickas (svartvitt).

För Android-användare kan både klistermärken och teman skickas. Sättet att skicka klistermärken kan dock vara mer exakt än att skicka teman. Försök att ge bort de senaste LINE-klistermärkena (det är helst att testa på tisdag eftersom de nya klistermärkena kommer att släppas på tisdag), eller överväg att ge bort ett impopulärt LINE-tema. Om personen redan har temat kan du ha blivit blockerad av personen på LINE.

För Android-användare, här är stegen för att kontrollera om du har blivit blockerad på LINE genom att skicka klistermärken.

Bästa appen för telefonspårning

Bästa appen för telefonspårning

Spionera på Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder och andra sociala medieappar utan att veta om det; Spåra GPS-position, sms, kontakter, samtalsloggar och mer data enkelt! 100 % säkert!

Prova det gratis

Steg 1. Först, öppna chattgränssnittet för personen som kan ha blockerat dig på LINE, klicka sedan på den lilla pilen i det övre högra hörnet och välj "Klistermärkesbutik".

Steg 2. Klicka sedan på "Skicka som present". Om du inte är blockerad av personen får du meddelandet "Köp denna present". Nu kan du skicka klistermärket till din vän eller avbryta köpet.

Steg 3. Om du å andra sidan får meddelandet "Du kan inte ge dessa klistermärken till den här användaren eftersom han/hon redan har dem", kan du misstänka att han eller hon äger klistermärket eller att personen just blockerade dig på LINE.

Hur man vet om man är blockerad på LINE 2020 (4 sätt)

För Android- och iOS-användare, följ stegen för att kontrollera genom att skicka teman på LINE.

Steg 1. För iOS-användare kan ni bara testa det genom att ge bort temat. Hitta "Temabutiken" i inställningsgränssnittet, flera teman kommer att listas här. Välj ett tema och klicka på "Skicka som present".

Steg 2. Skicka dem sedan till målpersonen. Du kan skicka temat som en gåva om du inte är blockerad och personen inte äger temat.

Steg 3. Du får meddelandet "Han/hon har redan det här temat" om du har blivit blockerad av personen eller om personen redan har temat.

Hur man vet om man är blockerad på LINE 2020 (4 sätt)

1.4 Kontrollera personens hemsida

Det finns en stor sannolikhet att du är blockerad på LINE om du inte kan se personens hemsida. Här är verifieringsprocedurerna.

  • Välj personen från din LINEs vänlista och klicka på personens profil.
  • Klicka sedan på personens hemlogotyp i popup-fönstret.
  • Om du får aviseringen "Det finns inget delat ögonblick ännu" medan du fortfarande kan se personens ögonblick, är du förmodligen blockerad på LINE.

Del 2. Hur du hanterar dina LINE-vänner

Generellt sett finns det tre sätt att hantera dina vänner i LINE-appen.

Ta bort LINE-vänner: Personen kommer att tas bort från LINE-kontaktlistan, men du kan fortfarande ta emot meddelanden från personen. Och du kommer inte samtidigt att tas bort från personens kontaktlista.

Dölja vänner: Efter att du har gömt vännen från kontaktlistan på LINE kan du fortfarande ta emot hans eller hennes meddelanden.

Blockera vänner: Vännen kommer att tas bort permanent från kontaktlistan utan att han eller hon vet om det. Och du kommer aldrig att få hans eller hennes meddelanden från och med då.

Del 3. Hur man överför och säkerhetskopierar dina LINE-chattar

Om LINE-chattarna är viktiga för dig, måste du vilja överföra dina LINE-konversationer från den gamla telefonen till den nya när du köper en ny telefon, eller så behöver du säkerhetskopiera dina LINE-data på datorn för att undvika att förlora LINE-chatthistoriken. I det här fallet behöver du ett LINE-datahanteringsverktyg som hjälper dig. LINE-överföring är det bästa LINE-verktyget för att överföra LINE-chattar mellan Android och iPhone, exportera dina LINE-chattar från din telefon och säkerhetskopiera och återställa dina LINE-konversationer.

Gratis nedladdning

Funktioner i detta LINE-datahanteringsverktyg:

  • Säkerhetskopiera LINE-data från Android/iPhone till datorn.
  • Överför LINE-meddelanden direkt mellan Android- och iOS-enheter.
  • Förhandsgranska LINE-data och välj specifik data att exportera.
  • Återställ LINE-säkerhetskopior till Android- och iOS-enheter.
  • Exportera LINE-chatthistorik i HTML-, PDF-, CSV/XLS-format.

LINE-överföring

Gratis nedladdning

Hur användbart var det här inlägget?

Klicka på en stjärna för att betygsätta den!

Genomsnittligt betyg / 5. Rösträkning:

Tillbaka till toppen-knappen