ວິທີການເບິ່ງເພື່ອນຮ່ວມກຸ່ມໃນ Snapchat

Snapchat ເປັນແພລດຟອມສື່ສັງຄົມທີ່ນິຍົມທີ່ທ່ານສາມາດແບ່ງປັນຮູບພາບ, ວິດີໂອ ແລະ ຂໍ້ຄວາມກັບໝູ່ເພື່ອນຂອງທ່ານໄດ້. ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຖ້າທ່ານຕ້ອງການເບິ່ງວ່າໝູ່ເພື່ອນຮ່ວມກັນຂອງທ່ານແມ່ນໃຜໃນ Snapchat, ຢ່າກັງວົນ; ມັນງ່າຍທີ່ຈະຊອກຫາ!
ດັ່ງທີ່ທ່ານຮູ້, ທ່ານສາມາດໄດ້ຮັບລາຍຊື່ເພື່ອນຮ່ວມກັນໃນເວທີອື່ນໆເຊັ່ນ Facebook, ແຕ່ Snapchat ຈະບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານເຫັນລາຍຊື່ດັ່ງກ່າວເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະເປັນເພື່ອນກັບພວກເຂົາກໍຕາມ.
Snapchat ໃຫ້ຄວາມສຳຄັນກັບຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຂອງຜູ້ໃຊ້ຫຼາຍກວ່າ. ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານຈະບໍ່ຮູ້ວ່າຜູ້ໃຊ້ຄົນໃດມີເພື່ອນຮ່ວມກັນ ແລະ ເຂົາເຈົ້າແມ່ນໃຜ.
ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານບໍ່ສາມາດເຫັນລາຍຊື່ເພື່ອນ ແລະ ໝູ່ເພື່ອນຮ່ວມກຸ່ມກັບຜູ້ໃຊ້ໃນ Snapchat ໄດ້ຍ້ອນເຫດຜົນດ້ານຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ທ່ານຍັງສາມາດເບິ່ງເຂົາເຈົ້າໃນພາກສ່ວນອື່ນໄດ້. ທ່ານສາມາດຊອກຫາຄົນທົ່ວໄປໃນຮູບແບບຂອງການແນະນຳໃນພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນຂອງ Snapchat.
ໃນຄູ່ມືນີ້, ພວກເຮົາຈະນຳພາທ່ານຜ່ານວິທີການເບິ່ງເພື່ອນຮ່ວມກັນໃນ Snapchat ແລະ ໃຊ້ປະໂຫຍດສູງສຸດຈາກປະສົບການສື່ສັງຄົມຂອງທ່ານ. ໃນຂະນະດຽວກັນ, ພວກເຮົາຍັງແນະນຳໃຫ້ຮຽນຮູ້ ຄວາມໝາຍຂອງ “YK” ໃນ Snapchat.
ຄວາມໝາຍຂອງເພື່ອນຮ່ວມກຸ່ມໃນ Snapchat
ໝູ່ເພື່ອນຮ່ວມກັນໃນ Snapchat ແມ່ນຄົນທີ່ມີຄວາມສົນໃຈຮ່ວມກັນກັບທ່ານໃນບັນຊີ Snap ຂອງເຂົາເຈົ້າ.
ຖ້າຜູ້ໃຊ້ສອງຄົນມີເພື່ອນຮ່ວມກັນ, ມັນໝາຍຄວາມວ່າເຂົາເຈົ້າມີເພື່ອນຢ່າງໜ້ອຍໜຶ່ງຄົນທີ່ກຳລັງໃຊ້ Snapchat ຢູ່. ຂໍ້ມູນນີ້ສາມາດຊ່ວຍຊອກຫາຄົນໃໝ່ເພື່ອຕິດຕາມ ຫຼື ເຊື່ອມຕໍ່ກັບເພື່ອນທີ່ມີຢູ່ແລ້ວໃນແອັບ.
ແທນທີ່ຈະເພີ່ມຄົນແປກໜ້າໃນ Snapchat, ມັນດີກວ່າທີ່ຈະເພີ່ມເພື່ອນທົ່ວໄປ. ທ່ານຍັງສາມາດຊອກຫາເພື່ອນບາງຄົນຂອງທ່ານທີ່ທ່ານບໍ່ຮູ້ຈັກຂໍ້ມູນຕິດຕໍ່ ຫຼື ຊື່ຜູ້ໃຊ້ຜ່ານເພື່ອນຮ່ວມກັນ.
ນອກຈາກນັ້ນ, ຈຳນວນເພື່ອນຮ່ວມກັນທີ່ສູງກວ່ານັ້ນ ໝາຍເຖິງຄົນທີ່ມີຊື່ສຽງດີ. ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານອາດຈະພົບຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງຈາກໂຮງຮຽນ ຫຼື ວິທະຍາໄລຂອງທ່ານເມື່ອຄົ້ນຫາລາຍຊື່ເພື່ອນຮ່ວມກັນຂອງທ່ານ.
ດ້ວຍເຫດຜົນດ້ານຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, Snapchat ຈະບໍ່ສະແດງລາຍຊື່ໝູ່ຂອງທ່ານ. ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານບໍ່ສາມາດເບິ່ງໝູ່ເພື່ອນຂອງຄົນອື່ນໄດ້.
ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, Snapchat ຍັງຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານສາມາດຄົ້ນຫາບາງຢ່າງກ່ຽວກັບມັນ ພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນ ພວກເຮົາຈະບອກທ່ານເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບມັນໃນພາກຕໍ່ໄປ.
ເຈົ້າເຫັນເພື່ອນຮ່ວມກຸ່ມໃນ Snapchat ແນວໃດ?
ດັ່ງທີ່ພວກເຮົາໄດ້ກ່າວມາກ່ອນ, ມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະເຫັນລາຍຊື່ໝູ່ເພື່ອນທົ່ວໄປໃນຜູ້ໃຊ້ໃດໆ, ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະເປັນເພື່ອນກັບເຂົາເຈົ້າກໍຕາມ. ດັ່ງນັ້ນ, ມັນຈະຊ່ວຍໄດ້ຖ້າທ່ານຄົ້ນຫາເຂົາເຈົ້າດ້ວຍຕົນເອງໃນ ພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນ .
ທ່ານສາມາດປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນຂ້າງລຸ່ມນີ້ເພື່ອເບິ່ງ ຫຼື ກວດສອບເພື່ອນຮ່ວມກັນໃນແອັບພລິເຄຊັນ Snapchat ຂອງທ່ານ. ໃຊ້ໂທລະສັບສະຫຼາດຂອງທ່ານແທນ PC (Windows ຫຼື Mac) ເມື່ອປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນຂ້າງລຸ່ມນີ້.
1. ກ່ອນອື່ນໝົດ, ເປີດແອັບ Snapchat ໃນໂທລະສັບ Android ຫຼື iOS (iPhone ຫຼື iPad) ຂອງທ່ານ ແລະ ກົດ ໄອຄອນໂປຣໄຟລ໌ ຢູ່ແຈເບື້ອງຊ້າຍດ້ານເທິງ.
2. ຫຼັງຈາກນັ້ນ, ເລືອກ “ ເພີ່ມໝູ່ "ໃນໂປຣໄຟລ໌ Snap ຂອງທ່ານພາຍໃຕ້" ໝູ່ເພື່ອນ .”
ທ່ານຍັງສາມາດເຂົ້າເບິ່ງ " ເພີ່ມໝູ່ " ໜ້າ ໂດຍການແຕະທີ່ " ຮູບສັນຍາລັກ "ເພື່ອນທີ່ມີເຄື່ອງໝາຍບວກ" ຢູ່ແຈຂວາເທິງຂອງໜ້າຈໍຫຼັກ Snapchat ຂອງທ່ານ.

ສອດແນມ Facebook, WhatsApp, Instagram, Snapchat, LINE, Telegram, Tinder ແລະ ແອັບຯສື່ສັງຄົມອື່ນໆໂດຍທີ່ບໍ່ຮູ້ຕົວ; ຕິດຕາມສະຖານທີ່ GPS, ຂໍ້ຄວາມ, ລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕໍ່, ບັນທຶກການໂທ ແລະ ຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມໄດ້ງ່າຍ! ປອດໄພ 100%!
3. ຕອນນີ້, ເລື່ອນລົງໄປຫາ ພາກສ່ວນ “ເພີ່ມດ່ວນ” ໃນ “ ໜ້າ "ເພີ່ມເພື່ອນ" .
Snapchat ຈະສະແດງຜູ້ໃຊ້ແບບສຸ່ມ ແລະ ຜູ້ທີ່ມີເພື່ອນຮ່ວມກັນກັບທ່ານໃນພາກສ່ວນ Quick Add.
ເບິ່ງທີ່ “ບໍ່. + ໝູ່ເພື່ອນຮ່ວມກັນ” ປ້າຍຊື່ຜູ້ໃຊ້ຂອງເຂົາເຈົ້າເພື່ອເບິ່ງວ່າເຂົາເຈົ້າມີ mutual ຫຼືບໍ່. ຕົວຢ່າງ, ທ່ານຈະເຫັນ “ເພື່ອນຮ່ວມກຸ່ມ 3+ ຄົນ” ພາຍໃຕ້ຊື່ຜູ້ໃຊ້ຂອງຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງ ຖ້າພວກເຂົາມີໝູ່ຮ່ວມກັນຢ່າງໜ້ອຍ 3 ຄົນກັບທ່ານ.

ອີງຕາມການສະໜັບສະໜູນຂອງ Snapchat, ຄຳແນະນຳໃນເມນູເພີ່ມດ່ວນແມ່ນອີງໃສ່ຜູ້ທີ່ທ່ານເປັນເພື່ອນກັບແລ້ວ, ຜູ້ທີ່ທ່ານສະໝັກໃຊ້, ແລະປັດໃຈອື່ນໆ.
ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານຕ້ອງເລື່ອນລົງ ແລະ ຄົ້ນຫາດ້ວຍຕົນເອງສຳລັບເພື່ອນຮ່ວມກັນໃນບັນຊີ Snapchat ຂອງທ່ານ ເພາະວ່າການແນະນຳຕ່າງໆແມ່ນແບບສຸ່ມ. ທ່ານອາດຈະຄົ້ນພົບໜຶ່ງ ຫຼື ສອງຄົນຈາກລາຍຊື່ຍາວ.
ເພື່ອເພີ່ມໝູ່ໃນ Snapchat, ໃຫ້ແຕະປຸ່ມ "ເພີ່ມ" ປຸ່ມທີ່ຢູ່ຂ້າງຊື່ຜູ້ໃຊ້ນັ້ນ, ແລະ ເພື່ອລຶບຜູ້ໃຊ້ອອກຈາກລາຍຊື່, ໃຫ້ແຕະ ຮູບສັນຍາລັກໄມ້ກາງແຂນ “x” .
ໝາຍເຫດ ຖ້າທ່ານໄດ້ເພີ່ມລາຍຊື່ຜູ້ຕິດຕໍ່ຂອງທ່ານເຂົ້າໃນບັນຊີ Snapchat ຂອງທ່ານແລ້ວ, ທ່ານຈະເຫັນການແນະນຳຫຼາຍຢ່າງຈາກມັນໃນພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນ.
ສິ່ງອື່ນທີ່ຄວນສັງເກດແມ່ນວ່າ, ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະສາມາດເຫັນຈຳນວນຄົນປະມານຂອງຄົນທີ່ຢູ່ຮ່ວມກັນໃນພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນ ແລະ ເພີ່ມເຂົາເຈົ້າເປັນເພື່ອນຂອງທ່ານໄດ້, ແຕ່ທ່ານກໍ່ບໍ່ສາມາດຊອກຫາວ່າເຂົາເຈົ້າແມ່ນໃຜໄດ້.
Snapchat ຈະບໍ່ສະແດງຈຳນວນເພື່ອນຮ່ວມກັນທີ່ແນ່ນອນໃຫ້ທ່ານເຫັນ. ທ່ານຈະເຫັນພຽງແຕ່ “ເພື່ອນຮ່ວມກັນ 3+ ຫຼື 4+ ຄົນ” ຢູ່ລຸ່ມຊື່ຜູ້ໃຊ້ຂອງເຂົາເຈົ້າ.
ສະນັ້ນ, ເມື່ອເວົ້າເຖິງການເພີ່ມໝູ່ເພື່ອນ, ພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນຈຶ່ງບໍ່ໜ້າເຊື່ອຖືຫຼາຍ. ນອກຈາກນັ້ນ, ຖ້າຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງມີ ປິດຄຸນສົມບັດເພີ່ມດ່ວນ , ພວກມັນຈະບໍ່ປາກົດຢູ່ໃນລາຍຊື່ນີ້, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກມັນຈະເປັນຂອງກັນແລະກັນກໍຕາມ.
ໂດຍລວມແລ້ວ, ຖ້າທ່ານກັງວົນກ່ຽວກັບ Mutual, ທ່ານສາມາດຮ້ອງຂໍຮູບໜ້າຈໍຂອງລາຍຊື່ເພື່ອນຈາກເພື່ອນຂອງທ່ານໄດ້. ທ່ານຍັງສາມາດໃຊ້ແພລດຟອມອື່ນໆໄດ້ເຊັ່ນ Facebook ເພື່ອຊອກຫາເພື່ອນຮ່ວມກັນ ແລະ ຂໍຊື່ຜູ້ໃຊ້ Snap ຂອງເຂົາເຈົ້າ.
ວິທີການປ້ອງກັນບໍ່ໃຫ້ບັນຊີ Snap ຂອງທ່ານສະແດງຢູ່ໃນພາກສ່ວນ Quick Add?
ດຽວນີ້ທ່ານຮູ້ແລ້ວວ່າທ່ານສາມາດເຫັນເພື່ອນຮ່ວມກັນຂອງທ່ານໄດ້ໃນພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນ. ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຜູ້ໃຊ້ອື່ນໆໃນ Snapchat ກໍ່ສາມາດເຫັນທ່ານຢູ່ໃນລາຍຊື່ນີ້ໄດ້ເຊັ່ນກັນ.
ດັ່ງນັ້ນ, ທ່ານສາມາດປິດໃຊ້ງານຄຸນສົມບັດນີ້ໄດ້ ຖ້າທ່ານບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຄົນອື່ນພົບທ່ານໃນພາກນີ້. ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນຂ້າງລຸ່ມນີ້ເພື່ອເຊື່ອງບັນຊີຂອງທ່ານບໍ່ໃຫ້ສະແດງໃນພາກເພີ່ມດ່ວນໃນໂທລະສັບສະຫຼາດ.
1. ກ່ອນອື່ນໝົດ, ເປີດ Snapchat ໃນໂທລະສັບມືຖືຂອງທ່ານ ແລະ ກົດປຸ່ມ ໄອຄອນໂປຣໄຟລ໌ ຢູ່ເບື້ອງຊ້າຍດ້ານເທິງ.
2. ຕໍ່ໄປ, ກົດປຸ່ມ “ ການຕັ້ງຄ່າ ” ຈາກດ້ານເທິງເບື້ອງຂວາ ແລະ ເລື່ອນລົງໄປຫາ “ ການຄວບຄຸມຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ "ພາກ.

3. ດຽວນີ້ທ່ານສາມາດເລືອກ “ ເບິ່ງຂ້ອຍໃນການເພີ່ມດ່ວນ "ຕົວເລືອກພາຍໃຕ້" ການຄວບຄຸມຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ .” ໃນໜ້າຕໍ່ໄປ, ຍົກເລີກການເລືອກ ກ່ອງທີ່ຢູ່ຂ້າງ “ ສະແດງຂ້ອຍໃນການເພີ່ມດ່ວນ "ຕົວເລືອກເພື່ອປິດການໃຊ້ງານຄຸນສົມບັດນີ້.


ດຽວນີ້, ບໍ່ມີຜູ້ໃຊ້ໃດໃນ Snapchat ຈະສາມາດເຫັນ ແລະ ເພີ່ມທ່ານເປັນເພື່ອນຈາກພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ຂຶ້ນກັບການຕັ້ງຄ່າຄວາມເປັນສ່ວນຕົວຂອງທ່ານ, ເຂົາເຈົ້າຍັງສາມາດເພີ່ມທ່ານໂດຍການໃຊ້ຊື່ຜູ້ໃຊ້ ຫຼື ເບີໂທລະສັບຂອງທ່ານ.
ໝາຍເຫດ: ຖ້າທ່ານໃຊ້ Snapchat ໃນຄອມພິວເຕີ ຫຼື ແລັບທັອບ, ທ່ານຈະບໍ່ເຫັນພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນນີ້. ດັ່ງນັ້ນ, ໃຫ້ໃຊ້ໂທລະສັບສະຫຼາດແທນທີ່ຈະເປັນໂປຣແກຣມທ່ອງເວັບໃນຄອມພິວເຕີເພື່ອເບິ່ງເພື່ອນຮ່ວມກັນໃນບັນຊີ Snap ຂອງທ່ານ.
ຄຳຖາມທີ່ຖືກຖາມເລື້ອຍໆ
1. ຂ້ອຍຈະເບິ່ງລາຍຊື່ເພື່ອນຂອງຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງໃນ Snapchat ໄດ້ແນວໃດ?
ເນື່ອງຈາກຄວາມກັງວົນກ່ຽວກັບຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, Snapchat ບໍ່ອະນຸຍາດໃຫ້ທ່ານເຫັນໝູ່ຂອງຜູ້ໃຊ້ໃດໆ. ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະເປັນໝູ່ກັບຜູ້ໃຊ້ນັ້ນ, ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດເຫັນລາຍຊື່ໝູ່, ໝູ່ຮ່ວມ ຫຼື ຈຳນວນໝູ່ດັ່ງກ່າວຂອງເຂົາເຈົ້າໄດ້. ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ທ່ານຍັງສາມາດເຫັນກອງທຶນລວມບາງຢ່າງໄດ້ໃນພາກສ່ວນເພີ່ມດ່ວນໃນບັນຊີຂອງທ່ານ.
2. ປ້າຍກຳກັບ “8+ ໝູ່ເພື່ອນຮ່ວມກັນ” ພາຍໃຕ້ຊື່ຜູ້ໃຊ້ Snapchat ຂອງຜູ້ໃດຜູ້ໜຶ່ງໝາຍຄວາມວ່າແນວໃດ?
ຖ້າທ່ານເຫັນປ້າຍ “ເພື່ອນຮ່ວມກັນ 8+ ຄົນ” ພາຍໃຕ້ຊື່ຜູ້ໃຊ້ Snap, ມັນໝາຍຄວາມວ່າທ່ານ ແລະ ຜູ້ໃຊ້ນັ້ນມີໝູ່ເພື່ອນຮ່ວມກັນຢ່າງໜ້ອຍ 8 ຄົນໃນ Snapchat. ທ່ານຈະເຫັນສິ່ງນີ້ຢູ່ໃນພາກສ່ວນ Quick Add ຂອງ Snapchat, ແລະ ທ່ານສາມາດເພີ່ມເຂົາເຈົ້າໄດ້ຢ່າງງ່າຍດາຍ.
3. ຂ້ອຍຈະເຊື່ອງຊື່ຜູ້ໃຊ້ Snapchat ຂອງຂ້ອຍບໍ່ໃຫ້ສະແດງໃນລາຍຊື່ເພື່ອນຮ່ວມກັນຂອງຜູ້ໃຊ້ຄົນອື່ນໄດ້ແນວໃດ?
ເພື່ອຫຼີກເວັ້ນການປາກົດຢູ່ໃນລາຍຊື່ເພື່ອນຮ່ວມກັນຂອງຜູ້ໃຊ້ຄົນອື່ນ, ໃຫ້ໄປທີ່ ໂປຣໄຟລ໌ Snap > ການຕັ້ງຄ່າ ຕອນນີ້, ເລືອກ “ ເບິ່ງຂ້ອຍໃນການເພີ່ມດ່ວນ "ຕົວເລືອກພາຍໃຕ້" ການຄວບຄຸມຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ " ແລະ ຍົກເລີກການເລືອກກ່ອງທີ່ຢູ່ຖັດຈາກ " ສະແດງຂ້ອຍໃນການເພີ່ມດ່ວນ .”
ສະຫຼຸບ
ສະຫຼຸບແລ້ວ, ໃນຂະນະທີ່ Snapchat ຈະບໍ່ສະແດງເພື່ອນຮ່ວມກັນຂອງຜູ້ໃຊ້ຄົນໃດເນື່ອງຈາກຄວາມກັງວົນກ່ຽວກັບຄວາມເປັນສ່ວນຕົວ, ທ່ານຍັງສາມາດເຫັນພວກເຂົາໄດ້ໃນພາກສ່ວນ Quick Add ຖ້າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ປິດມັນ.
ເຖິງຢ່າງໃດກໍ່ຕາມ, ທ່ານຈະໂຊກບໍ່ດີຖ້າພວກເຂົາໄດ້ປິດໃຊ້ງານຄຸນສົມບັດເພີ່ມດ່ວນໃນບັນຊີຂອງພວກເຂົາ. ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຮົາແນະນຳວ່າມັນເປັນທີ່ດີກວ່າທີ່ຈະຂໍໃຫ້ເພື່ອນຂອງທ່ານສົ່ງລາຍຊື່ເພື່ອນຂອງເຂົາເຈົ້າໂດຍກົງ. ຫຼັງຈາກນັ້ນທ່ານສາມາດຊອກຫາເພື່ອນຮ່ວມກັນໄດ້ໂດຍການປຽບທຽບເພື່ອນ Snapchat ຂອງທ່ານ.
ໂດຍລວມແລ້ວ, ພວກເຮົາຫວັງວ່າທ່ານຈະພົບສິ່ງທີ່ທ່ານກຳລັງຊອກຫາຢູ່ໃນບົດຄວາມນີ້. ນອກຈາກນັ້ນ, ທ່ານຍັງສາມາດຮຽນຮູ້ ສ້າງກຸ່ມສົນທະນາໃນ Snapchat ຖ້າສົນໃຈ.
ໂພສນີ້ມີປະໂຫຍດແນວໃດ?
ຄລິກໃສ່ດາວເພື່ອໃຫ້ຄະແນນມັນ!
ຄະແນນສະເລ່ຍ / 5. ຈຳນວນຄະແນນສຽງ:


![ວິທີຮູ້ວ່າມີຄົນບລັອກເຈົ້າໃນ Snapchat [2023]](https://www.getappsolution.com/images/how-to-know-if-someone-blocked-you-on-snapchat-390x220.jpeg)


