As iemand by my iCloud aanmeld, wat kan hy sien?

Gebruikersbekommernis
“Hallo, ek wonder of iemand anders vandag soortgelyke ervaring op my iPad Pro gehad het. Ek het 'n pop-upvenster gekry wat sê dat iemand probeer het om by my iCloud-rekening aan te meld. As iemand by my iCloud-rekening aanmeld, wat kan hulle sê?”
As jy jou iCloud-rekening deel met iemand wat 'n toepassing van die App Store moet koop, kan jy vrees dat die persoon wat jou Apple ID besit, die privaatheid van enige inligting wat in iCloud gestoor is, sal sien. Dan kom die probleem: "As iemand by my iCloud aanmeld, wat kan hulle sien?". Lees verder om die antwoord op hierdie vraag te vind.
![As iemand by my iCloud aanmeld, wat kan hulle sien? [2021-opdatering]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b30ec63.webp)
As iemand by my iCloud aanmeld, wat kan hulle sien?
Die inhoud hieronder sal gesien word as iemand met jou iCloud-besonderhede by jou iCloud aanmeld.
Foto's: Sodra die "iCloud Foto's"-opsie geaktiveer is, sal die iPhone-foto's in iCloud gestoor word en gereeld opgedateer word. Enigiemand wat by jou iCloud-rekening aanmeld, sal al die gestoorde foto's sien.
Kontakte: Apple stel gebruikers ook in staat om toegang tot kontakte op iCloud te verkry. Nadat hulle by die iCloud-rekening aangemeld is, kan die persoon eenvoudig die kontakte wat in iCloud gestoor is, bekyk deur op die Kontakte-opsie te tik.
Pos: Jou e-posse kan ook op iCloud verkry word deur iemand wat jou iCloud-rekening en wagwoord besit. Wat die persoon moet doen, is om op die Pos-opsie op die sybalk te klik om die pos te sien sodra hy of sy by die iCloud-rekening aangemeld het.
Volg iPhone-ligginggeskiedenis: As jou iPhone verlore of gesteel is, kan jy kies vir "Vind My iPhone" om die verlore iPhone op te spoor. Al die ligginggeskiedenis van jou iPhone sal opgespoor word sodra "Vind My iPhone" geaktiveer is. Dit wil sê, as iemand by jou iCloud aanmeld, sal hy/sy jou beweging in die laaste week of laaste maand sien. Wat erger is, jou iPhone-data kan ook op afstand uitgevee word as die persoon op die opsie "Vee Toestel Uit" klik nadat hulle by iCloud aangemeld is.
iMessage: Gewoonlik sal jou iMessages nie verkry word as iemand by jou Apple ID aanmeld nie, tensy die Apple ID op dieselfde Apple-toestel aangemeld is.
Alle iMessages wat in die verlede of toekoms via jou Apple ID gestuur of ontvang is, sal op 'n ander toestel vertoon word wat dieselfde Apple ID gebruik. Wat erger is, hulle kan ook iMessages in jou naam stuur.
In vergelyking met iMessage, is SMS/MMS baie veiliger. Hierdie gewone toetsboodskappe sal nie gesien word tensy jy SMS-aanstuur op jou toestel aktiveer nie.
Sleutelhanger, Notas, Kalender, Dokumente en Ander iCloud-instellings: Behalwe vir die data wat ons hierbo gelys het, kan die ander data wat in iCloud gestoor is, soos kalender, dokumente, notas, aanbiedings wat met Keynote aanlyn geskep is, sigblaaie wat met Numbers aanlyn geskep is, en Herinneringe, ook gesien word deur iemand wat by jou iCloud aanmeld. Hierdie data kan beide op iOS-toestelle en op die web besigtig word.
Die moeilikste ding is dat die persoon wat by jou iCloud-rekening aanmeld, ook toegang tot die Sleutelhanger kan hê. Dit wil sê, al die rekeninge wat in die Apple ID gehou word, sal bekend gemaak word.
Wat jy nie wil misloop oor iCloud-rekening nie
Word ons in kennis gestel wanneer iemand by my iCloud-rekening aanmeld?
Niemand kan by jou iCloud-rekening aanmeld tensy hulle jou Apple ID-inligting ken nie. As jy tweefaktor-verifikasie geaktiveer het, sal die aanmelding nie gemagtig word as hulle nie toegang tot jou vertroude toestel het nie.
As iemand by jou iCloud-rekening aanmeld op 'n ander toestel wat nie vertrou word nie, sal jy in kennis gestel word dat 'n onbekende toestel probeer om by jou iCloud-rekening aan te meld.
Hoe kan ek sien waar my Apple ID gebruik word?
Om te sien waar die Apple ID gebruik word, hang af van wat die toestel is.
As die iCloud-rekening op 'n iPhone of iPad aangemeld is:
- Gaan na Instellings en klik op jou naam.
- Blaai af en klik op elke toestel om die besonderhede te sien.
As die iCloud-rekening op Windows aangemeld is:
- Laai iCloud vir Windows af en maak dit oop op jou Windows-rekenaar.
- Klik op "Rekeningbesonderhede" in die onderste linkerhoek en tik op Apple ID.
- Tik op elke toestel om die besonderhede te sien.
As die iCloud-rekening op Mac aangemeld is:
- Klik op die Apple-kieslys in die linker boonste hoek en klik op "Stelselvoorkeure".
- Klik op iCloud en "Rekeningbesonderhede", en die iCloud-besonderhedevenster sal verskyn.
- Klik op "Toestelle" en jy sal die toestelle sien wat aan die iCloud-rekening gekoppel is.
Verwyder iPhone heeltemal van iCloud/Apple ID-rekening
Om te verhoed dat iemand meer data vanaf jou iCloud sien, kan jy net sowel jou toestel van die iCloud-rekening ontkoppel met die 3 metodes hieronder:
Op 'n iPhone/iPad
Dit is onmoontlik om die iPhone van die iCloud-rekening op die toestel self te verwyder; jy moet dit op 'n ander iPhone of iPad verwyder.
- Klik op Instellings en die iCloud-opsie bo-aan die Instellings-koppelvlak.
- Die iCloud-inligting sal aan die regterkant gelys word. Kies die iOS-toestel wat jy van die iCloud-rekening moet verwyder en klik op "Verwyder van rekening".
![As iemand by my iCloud aanmeld, wat kan hulle sien? [2021-opdatering]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b32057f.webp)
Die gekose toestel sal binnekort van jou iCloud-rekening verwyder word.
Op 'n Mac-rekenaar
- Maak jou Mac-rekenaar oop en klik op die Apple-ikoon in die linker boonste hoek om die kieslys oop te maak en kies "Stelselvoorkeure" om die Stelselvoorkeure-skerm oop te maak.
- Klik op “iCloud” om die iCloud-instellingskoppelvlak oop te maak. Merk die opsie “Rekeningbesonderhede” en die iCloud-rekeninginligting sal vertoon word. (As tweefaktor-verifikasie geaktiveer is, moet jy die verifikasiekode wat aan jou gestuur is, invoer.)
- Klik op die opsie "Toestelle", en al die toestelle wat aan die iCloud-rekening gekoppel is, sal vertoon word. Kies die toestel en klik op "Verwyder van rekening" om die toestel te verwyder.
![As iemand by my iCloud aanmeld, wat kan hulle sien? [2021-opdatering]](https://www.getappsolution.com/images/20211022_617302b333671.webp)
Jou privaat data sal gesien en gesteel word wanneer iemand by jou iCloud-rekening aanmeld. As jy agterkom dat jou iCloud-rekening deur iemand beset is, is die beste ding vir jou om die toestel van die iCloud-rekening te verwyder. Hierdie artikel bied 2 verskillende opsies daarvoor. Jy kan ook Apple ID van daardie toestel verwyder sonder om die wagwoord in te voer deur die aanbevole hulpmiddel te gebruik: iPhone Wagkode Ontsluiter .
Hoe nuttig was hierdie plasing?
Klik op 'n ster om dit te gradeer!
Gemiddelde gradering / 5. Stemtelling:



![Hoe om iPad-wagkode te ontsluit sonder om te herstel [2022-opdatering]](https://www.getappsolution.com/images/unlock-ipad-without-restore-390x220.jpeg)
